Het starten van een onderneming

Het starten van een bedrijf vergt heel veel energie van de ondernemer. Deze moet de “feeling” hebben en van vrijwel bijna alle markten thuis zijn. Een startende ondernemer ziet heel veel op zich af komen. Naast de zaken en taken die het eigenlijke werk vormen, moet een beginnende ondernemer ook uit de voeten kunnen met zaken als administratie en belastingen. Dikwijls zijn dat echter ook dingen die noodgedwongen blijven liggen, omdat de energie liever geïnvesteerd wordt in de business. Bovendien melden zich tal van nieuwe, onwennige zaken op het pad van de nieuwbakken zelfstandige.

Het is van het grootste belang om er voor te zorgen dat uw administratie vanaf de eerste dag goed wordt bijgehouden. MISJAN CONSULTING garandeert minder kosten en kopzorgen, wanneer alles later alsnog moet worden geordend en geadministreerd.

Feitelijk doet een startende ondernemer er het verstandigst aan de energie te stoppen in datgene waar hij of zij goed in is, namelijk: de 'business'. Al het andere kan uit handen gegeven worden aan een deskundige, namelijk MISJAN CONSULTING. Uit handen geven betekent in dit geval je handen vrij maken. Voor het échte, het leuke werk. En voor een wel heel gunstig tarief.

MISJAN CONSULTING garandeert iedere beginnende ondernemer dat de administraties over- en inzichtelijk is en blijft.